Ukulelebloggen rankad nr 6 på Musikbloggar.info

Ukulelebloggen rankas som nummer sex på sajten musikbloggar.info. Det är en upptäckt som jag gjorde idag. Skam till sägandes vet jag inte riktigt vad som ligger till grund för rankingen. Men jag kan konstatera att listan upptar 100 bloggar.

Den uppmärksamme bloggbesökaren har noterat en liten knapp med texten “Musikbloggar” en bit ned i högerspalten. Jag anmälde Ukulelebloggen dit med förhoppningen att det skulle generera lite trafik från musikintresserade. Sen glömde jag mer eller mindre bort musikbloggar.info. Jag har väl iofs varit inne på sajten då och då och även besökt några av de bloggar som är listade där. Mer än så har det inte varit.

Men eftersom Ukulelebloggen nu är rankad sexa där, är det naturligtvis en oerhört betydelsefull sajt. Eller kanske inte.

Jag blev i alla fall lite glad.

5 thoughts on “Ukulelebloggen rankad nr 6 på Musikbloggar.info

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *